Colofon

Schoenen.nl is dé schoenen site van Nederland. Op Schoenen.nl vind jij jouw perfecte paar schoenen, favoriete merken en de leukste webshops met schoenen en fashion. We houden je op de hoogte van alle kortingscodes en acties waardoor je nooit teveel hoeft te betalen voor jouw nieuwste aanwinst.

Last but not least zitten wij bovenop het fashion nieuws waardoor je alle trends en laatste nieuwtjes rondom schoenen en fashion vindt op Schoenen.nl.


Carolien - Site manager

Carolien

Mijn stijl zou ik omschrijven als: boyish en comfortabel. Ik draag veel skinnies met wijde shirts en ik ben dol op warme vesten in de winter. Echter, op feestjes kan ik ineens heel vrouwelijk uit de hoek komen met jurkjes en gekke pumps. Het is maar waar ik zin in heb!

Ik draag meestal: Sneakers en platte schoenen. Mijn kast staat vol met oldschool Nike’s, Clarks en laarzen met platte zool omdat ik het op hakken gewoonweg niet lang volhoud!


Marise - Redactie

Marise

Mijn stijl zou ik omschrijven als: nonchalant. Ik hou niet van perfect gekleed gaan, meestal voeg ik een niet matchend item toe waardoor mijn outfit iets nonchalants en verrassends krijgt.

Ik draag meestal: mijn All Stars! Ik heb altijd fases. Soms heb ik echt een hoge hakken fase en soms juist een sneaker fase. Op dit moment dus een All Star fase!


Britte - Redactie

Britte

Als tiener heb ik zo’n beetje alle stijlen gretig getest. Het beste van alles heb ik behouden. Vrij letterlijk zelfs: ik heb een ernstig weggooiprobleem. De ene dag ga ik all black met leren broek en bandshirt, de andere dag huppel ik rond in een pastelkleurig bloemenjurkje. Favoriet item op het moment: een tuinbroek.

Ik draag meestal: Dr. Martens. Omdat die het schattigheidslevel van, zeg, zo'n pastelkleurig bloemenjurkje goed compenseren. Verder: biker boots, cowboy boots, en ja: ook die All Stars.


Arantxa - Redactiestagiaire

ArantxaMijn stijl zou ik omschrijven als: comfortabel, en van alles een beetje! De ene dag draag ik een heel vrouwelijk topje met bloemetjes, de volgende dag draag ik een all black outfit. Door mijn diepgaande liefde voor kleding wil ik me niet binden aan een bepaalde stijl en kleed ik me bijna altijd op gevoel.

Ik draag meestal: Sneakers! Vooral Nike’s. Als ik niet mijn beloved tripple black Nike Huaraches draag, draag ik sneakerhakken, biker boots of m’n goeie ouwe vans.

 

Stijn - Marketing

Stijn

Mijn stijl zou ik omschrijven als: fashionable basic. Ik hou van een goede Jeans (Nudie), een mooi shirt en in de winter een lekker vest.

Ik draag meestal: Vans! Lekker comfortabel en in verschillende kleuren makkelijk te combineren. Voor een netter feestje of zakelijke afspraak ga ik voor Van Lier.